Giardia thuis test

 25,00

De Giardia sneltest kan helpen om voor jouw huisdier te bepalen of de Giardia parasiet aanwezig is in de ontlasting. Deze antigeentest is eenvoudig thuis uit te voeren waarbij je binnen 10 minuten het resultaat kunt aflezen.


Let op: Deze zelftest is geen vervanging voor het advies van een dierenarts. Als je dier last heeft van dunne ontlasting is het altijd verstandig om contact op te nemen met je dierenarts.

8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: Tag:

Beschrijving

Met deze test kan worden aangetoond of er Giardia aanwezig is in de ontlasting van jouw hond of kat.

 

Wat is Giardia?
Giardia is een microscopisch kleine parasiet die in de dunne darm leeft en behoort tot de meest verspreide darmparasieten ter wereld. De darmwand raakt beschadigd, waardoor de opname en vertering van voedingsstoffen verslechtert.

 

Een Giardia besmetting ontstaat meestal door:
*Het likken aan de poten nadat het dier buiten is geweest,
*Het drinken van besmet water,
*Te snuffelen aan besmette ontlasting.

 

Symptomen Giardia-infectie:
In bijna alle gevallen krijgt je huisdier te maken met terugkerende dunne ontlasting. Daarnaast kan je huisdier last krijgen van braken, vermoeidheid en een gebrek aan eetlust. Puppy’s, kittens, zieke en oudere dieren kunnen hier ernstig ziek van worden. Heeft jouw huisdier last van deze symptomen en wil je weten of hij een Giardia-infectie heeft? Gebruik dan de No Worm Diacur Giardia test waarbij je binnen 10 minuten al het testresultaat kunt aflezen!

 

Let op!
Het monstermateriaal dat je bij deze test gebruikt, kan besmet zijn met Giardia. Gooi na het testen alle materialen weg bij het restafval en desinfecteer het werkblad. Was na afloop je handen grondig.

 

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Giardia thuis test” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven