Hondenschool Montfoort

Welkom!

Bij hondenschool A Doggy Business ben je van harte welkom met je puppy, puber of volwassen hond.
Wij geven de volgende trainingen:
– privéles
– gehoorzaamheid op verschillende niveaus
– opfrissen gehoorzaamheid
– behendigheid (in verband met de weersomstandigheden zullen wij in het voorjaar weer starten met behendigheid)
-theorie lessen
Tijdens een privéles is er ook tijd om je te helpen als je hond specifieke gedragsproblemen heeft. We trainen op onze hondenschool in kleine groepen van maximaal 6 honden. Je wordt dus uitstekend begeleid!

Waarom een hondenschool?
Begrijp je het gedrag van een hond en begrijpt je hond wat je van hem vraagt? Bij ons is de basis van de training: elkaar begrijpen. Gehoorzaamheid volgt dan vanzelf. Elke hond heeft een duidelijke leider nodig. Veel van de zogenaamde ‘hondenlogica’ komt aan bod tijdens de besprekingen na afloop van het praktijkgedeelte van iedere les. Voorbeelden halen we uit de praktische situaties die we tijdens de oefeningen tegenkomen.

Wat kun je bereiken? Je kunt van je hond een prettige huisgenoot maken. Dit vraagt ook inzet en enthousiasme van jouw kant.

Begin januari zullen wij enkele cursussen gaan afronden en komen er weer cursusdagen beschikbaar! Informeer naar de mogelijkheden of schrijf u alvast in via het contactformulier!

Wacht niet te lang want vol = vol!

Onze hondenschool heeft zowel buiten als binnen de mogelijkheid om met je hond aan het werk te gaan. Het adres is Blokland 125 in Montfoort.

 

Back To Top