Reviews

Wat zeggen onze klanten?

“Guus gaat drie keer in de week mee met Nicole en hij is echt dol op haar. Wij zijn erg tevreden want we zien de zorgzaamheid hoe er met Guus en alle honden wordt omgegaan en het is een feest om de foto’s te zien van de wandelingen. De communicatie met Nicole verloopt makkelijk en heel prettig, kortom Guus is super op zijn plek!”
D. Balfoort
Utrecht
"Super informatieve e-learning met duidelijke uitleg en filmpjes. Alles wat je wilt weten over het gedrag en de gezondheid van je hond wordt uitgelegd. Dit is ook een perfecte en complete aanvulling op de praktijkcursus."
M. Insulani
Ameide
“Al tijden gebruiken we de services van Nicole met veel plezier. Ze haalt Flip altijd met veel liefde op en Flip wordt altijd enthousiast als ze Nicole binnen hoort komen. Door weer en wind wordt er flink gewandeld en je kunt de leuke foto’s en filmpjes terugvinden op Insta! We zijn erg tevreden en hopen nog lang van A Doggy Business te kunnen genieten.”
L. Degen
Zeist
"Super leerzame cursus. Echt een aanrader. Had hem graag eerder gehad voor dat mijn hond kwam. Je kan al zoveel uit de cursus halen aan inzichten tips en levensfases van de hond. Zodat als de hond er is je ook begrijpt waar hij staat in zijn leventje. Echt een hele goede aanschaf.
A. Zijlstra
Linschoten
“Onze hond Sam begint al te kwispelen als hij Nicole en haar bus hoort aankomen, zo leuk vindt hij de wandelingen met Nicole en de andere honden. Ook wij zijn superblij met Nicole, ze is heel aardig, betrouwbaar en secuur. Bovendien plaatst ze altijd leuke foto’s en filmpjes van de honden op Facebook, zodat de baasjes kunnen meegenieten van al dat hondengeluk.”
F. Breeman
Utrecht
“Supergoede uitlaatservice! Bongo gaat nu al een tijdje met heel veel plezier mee met de uitlaatservice van Nicole. Nicole voelt Bongo perfect aan, vanaf het allereerste begin heeft Bongo vertrouwen gehad, heel bijzonder want Bongo kijkt altijd eerst even de kat uit de boom.”
B. Bongo
Utrecht
"A Doggy Business beveel ik aan omdat Nicole zo gek is van honden. Dit kan zij en doet ze als de beste. Ze zal al haar liefde aan uw hond geven ."
W. Anes
Alphen aan den Rijn
"Onze hond Sam gaat een paar keer per week mee met de wandelingen van Nicole. Hij geniet er enorm van en komt altijd moe en heel tevreden thuis. Nicole is verder heel erg begaan met Sam's welzijn en de communicatie is altijd helder en snel. Zeer aan te raden!"
J. Koers
Utrecht
"Otis is een hondje dat vreemde mensen graag op afstand houd maar vanaf het begin was die al heel gek op Nicole. Ze voelt hem heel goed aan en door haar vrolijke en rustige uitstraling en manier van doen voelde ze al snel vertrouwd. Via social media en app contact kan je meegenieten van de wandeling van je viervoeter. Nicole is duidelijk, betrouwbaar, aardig en heeft een bijzondere band met de honden. Bij uitstek de leukste uitlaat service van Utrecht!"
N. Damwijk
Utrecht